Vattenskada

Kan orsaka omfattande skador

Vatten har en sällsynt förmåga att tränga sig in överallt och skapa stora skador på din fastighet eller egendom.

 

Om det inte kommer utifrån så kommer det inifrån; ledningar, avlopp och andra interna vattenkällor som kan springa läck när du som minst anar det. Och skadorna kan bli omfattande. När en vatten- eller fuktskada upptäcks är snabba åtgärder viktiga. Då finns det nämligen stora möjligheter att begränsa skadeverkan på din fastighet.

 

 

 

Snabba åtgärder viktiga

F-system har lång erfarenhet av sanering av vattenrelaterade skador. När det gäller fuktskador inleder vi alltid med att göra en fuktutredning.
Med utredningen som grund kan vi sedan ta fram en åtgärdsplan för att göra arbetet med just ditt fuktproblem så effektivt som möjligt.

Vi utför bland annat:
Vi utför bland annat:

Vi utför bland annat:

  • Fuktmätning/avfuktning. Röta, mögel, hussvamp och mikrober kan följa i spåren av fuktproblem. Vi kan avgöra hur dessa problem kan åtgärdas – och även hjälpa dig med åtgärderna i fråga.

 

  • Avfuktning i husgrund. Har ditt hus krypgrund? I moderna hus är det vanligt med uteluftsventilerade krypgrunder. Dessa grunder är känsliga för fukt. Vi hjälper dig att avfukta och permanent åtgärda fuktproblemen.

 

  • Luktsanering. Luktproblem är påfrestande och skapar obehag. Vi hjälper dig att hitta källan till en otrevliga lukten. Därefter kan vi avgöra vilken av våra många metoder som är lämpligast för att åtgöra problemet.

Behöver du hjälp att åtgärda vattenskada?

Läs mer om våra affärsområden

Intresserad av våra tjänster?