Vattenskada

Kan orsaka omfattande skador

Vatten har en sällsynt förmåga att tränga sig in överallt och skapa stora skador på din fastighet eller egendom.

 

Om det inte kommer utifrån så kommer det inifrån; ledningar, avlopp och andra interna vattenkällor som kan springa läck när du som minst anar det. Och skadorna kan bli omfattande. När en vatten- eller fuktskada upptäcks är snabba åtgärder viktiga. Då finns det nämligen stora möjligheter att begränsa skadeverkan på din fastighet.

 

 

 

Snabba åtgärder viktiga

F-system har lång erfarenhet av sanering av vattenrelaterade skador. När det gäller fuktskador inleder vi alltid med att göra en fuktutredning.
Med utredningen som grund kan vi sedan ta fram en åtgärdsplan för att göra arbetet med just ditt fuktproblem så effektivt som möjligt.

Vi utför bland annat:
Vi utför bland annat:

Vi utför bland annat:

  • Fuktmätning/avfuktning. Röta, mögel, hussvamp och mikrober kan följa i spåren av fuktproblem. Vi kan avgöra hur dessa problem kan åtgärdas – och även hjälpa dig med åtgärderna i fråga.

 

  • Avfuktning i husgrund. Har ditt hus krypgrund? I moderna hus är det vanligt med uteluftsventilerade krypgrunder. Dessa grunder är känsliga för fukt. Vi hjälper dig att avfukta och permanent åtgärda fuktproblemen.

 

  • Luktsanering. Luktproblem är påfrestande och skapar obehag. Vi hjälper dig att hitta källan till en otrevliga lukten. Därefter kan vi avgöra vilken av våra många metoder som är lämpligast för att åtgöra problemet.

Behöver du hjälp att åtgärda vattenskada?

Läs mer om våra affärsområden

Tredjepartslogistik lager

Tredjepartslogistik lager

Vi erbjuder våra kunder att endast hyra lagerytan som ni behöver eller att fokusera helt och hållet på Er kärnverksamhet och låta oss sköta hela godshanteringen fullt ut med utleveranser, orderplock samt returhantering.

Brandsanering

Brandsanering

En brand kan uppstå både plötsligt och oväntat. Med beprövade metoder erbjuder vi snabb, trygg och effektiv hjälp med brandsanering i både bostadshus och kommersiella fastigheter.

Vattenskada

Vattenskada

Vatten- och fuktskador kräver snabba åtgärder för att begränsa skadeverkan på fastighet och egendom.
F-system hjälper dig göra en fuktutredning och tar sedan fram en åtgärdsplan som vi jobbar efter.

Sanering

Sanering

När det gäller miljösanering av asbest och PCB hanterar vi hela åtgärdskedjan från analys till färdig sanering. Dessa saneringstyper ställer höga krav på rätt utbildning och utrustning för att kunna utföra arbetet riskfritt för både kund och personal.

Rivning och Håltagning

Rivning och Håltagning

Rivning och Håltagning med modern utrustning och med kompetent personal med lång erfarenhet kan vi på F-system garantera ett professionellt utfört arbete åt våra kunder.
Vi skräddarsyr lösningar helt utifrån kundens önskemål och behov.

Byggstädning och Flyttstädning

Byggstädning och Flyttstädning

F-system utför både byggstädning samt flyttstädning. Det finns få städuppdrag som vi inte klarar av att utföra och våran personal har lång erfarenhet och kunskap av vilka metoder som är bäst för att få ett så bra och lång varit resultat. Vi utför golvrenovering med hjälp av UVElite behandling och resultatet blir otroligt bra och golven blir som nya igen.

Intresserad av våra tjänster?