Tredjepartslogistik lager

Tredjepartslogistik lager i Linköping - F-system

Våra ändamålsenliga lagerlokaler har dygnet runt bevakning och är specialbyggda och anpassade för lagring och magasinering av lösöre.
Hos oss har personalen flera års erfarenhet inom lagerarbete.

 

På vårat storlager på ca 10000m2 lageryta erbjuder vi våra kunder komplett åtagande för tredjepartslogistik och hantering av alla typer av gods och materialhantering.

 

Vårat tredjepartslogistik lager ligger i Linköping som är ur ett geografiskt perspektiv mycket fördelaktigt med väl utvecklande flyg och tågförbindelser.

 

F-system logistik arbetar ständigt för att förbättra logistikflödet åt våra kunder så att det blir så effektivt och lönsamt som möjligt för våra kunder.

 

F-system hjälper dig så kontakta oss

 

tredjepartslogistik och sanering i Linköping
Allt under samma tak

 

Startsida

Allt inom lager och godshantering

F-system logistik har flera olika logistikkoncept och en av dom innefattar bygglogistik.

Tillsammans med kunden får vi kontroll över hela logistik kedjan från planering, transporter och leveranser till byggarbetsplatsen.

Vi planerar även tillsammans med kunden materialflödet och personalresurser till exakt rätt tidpunkt och plats.

Idén är att slippa onödiga väntetider på bygget och istället samla allt material på vårat lager som kommer från alla olika leverantörer och sedan leverera ut materialet komplett direkt ut till byggarbetsplatser och då minskas även trafiken på bygget där maskiner och byggarbetare ständigt är i rörelse.

 

F-system logistik har tidigare hjälpt flera byggföretag att lägenhetsförpacka både skivmaterial och diverse el artiklar för att sedan leverera samtliga kollin uppmärkta med både trapphus och lägenhetsnummer som materialet ska levereras till.

 

Det slutliga resultatet har varit positivt och har underlättat för byggarbetarna som ska montera materialet.

 

F-system hjälper dig så kontakta oss

 

tredjepartslogistik
Godsmottagning

Intresserad av våra tjänster inom tredjepartslogistik?

Läs mer om våra affärsområden

Tredjepartslogistik lager

Tredjepartslogistik lager

Vi erbjuder våra kunder att endast hyra lagerytan som ni behöver eller att fokusera helt och hållet på Er kärnverksamhet och låta oss sköta hela godshanteringen fullt ut med utleveranser, orderplock samt returhantering.

Brandsanering

Brandsanering

En brand kan uppstå både plötsligt och oväntat. Med beprövade metoder erbjuder vi snabb, trygg och effektiv hjälp med brandsanering i både bostadshus och kommersiella fastigheter.

Vattenskada

Vattenskada

Vatten- och fuktskador kräver snabba åtgärder för att begränsa skadeverkan på fastighet och egendom.
F-system hjälper dig göra en fuktutredning och tar sedan fram en åtgärdsplan som vi jobbar efter.

Sanering

Sanering

När det gäller miljösanering av asbest och PCB hanterar vi hela åtgärdskedjan från analys till färdig sanering. Dessa saneringstyper ställer höga krav på rätt utbildning och utrustning för att kunna utföra arbetet riskfritt för både kund och personal.

Rivning och Håltagning

Rivning och Håltagning

Rivning och Håltagning med modern utrustning och med kompetent personal med lång erfarenhet kan vi på F-system garantera ett professionellt utfört arbete åt våra kunder.
Vi skräddarsyr lösningar helt utifrån kundens önskemål och behov.

Byggstädning och Flyttstädning

Byggstädning och Flyttstädning

F-system utför både byggstädning samt flyttstädning. Det finns få städuppdrag som vi inte klarar av att utföra och våran personal har lång erfarenhet och kunskap av vilka metoder som är bäst för att få ett så bra och lång varit resultat. Vi utför golvrenovering med hjälp av UVElite behandling och resultatet blir otroligt bra och golven blir som nya igen.

Intresserad av våra tjänster?