Brandsanering

Vi hjälper dig med brandsaneringen

När brandolyckan inträffar är det av stor vikt att saneringsarbetet inleds tidigt. Det är då möjligt att, med rätt åtgärder, rädda stora värden i form av lösöre och begränsa skador på fastigheten.

Vi inleder alltid med att först göra en grundlig besiktning av brandskadorna. Innan vi börjar utföra nödvändiga saneringsåtgärder ser vi till att rädda det som räddas kan, med fokus på på egendom med särskilt värde.

Alla brandsaneringar unika

Alla brandsaneringar är unika och har olika förutsättningar. Vad för typ av fastighet som har drabbats har stor inverkan på hur saneringsprocessen utförs.

Vi kan också hjälpa till att brandtäta din fastighet. Brandtätning minskar behovet av sanering om branden är framme. Kontakta oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Så jobbar vi
Så jobbar vi

Så jobbar vi

  • Vid brand i industribyggnad fokuserar vi på att skydda maskiner, datorer och annan värdefull elektronik. Vid behov transporteras objekten till torkning.
  • Vid brand i bostadshus har ägodelar med stort personligt värde prioritet.
  • Har en kommersiell verksamhet drabbats ligger fokus på att snarast möjligt få igång verksamheten igen.

Intresserad av våra tjänster inom brandsanering?

Läs mer om våra affärsområden

Tredjepartslogistik lager

Tredjepartslogistik lager

Vi erbjuder våra kunder att endast hyra lagerytan som ni behöver eller att fokusera helt och hållet på Er kärnverksamhet och låta oss sköta hela godshanteringen fullt ut med utleveranser, orderplock samt returhantering.

Brandsanering

Brandsanering

En brand kan uppstå både plötsligt och oväntat. Med beprövade metoder erbjuder vi snabb, trygg och effektiv hjälp med brandsanering i både bostadshus och kommersiella fastigheter.

Vattenskada

Vattenskada

Vatten- och fuktskador kräver snabba åtgärder för att begränsa skadeverkan på fastighet och egendom.
F-system hjälper dig göra en fuktutredning och tar sedan fram en åtgärdsplan som vi jobbar efter.

Sanering

Sanering

När det gäller miljösanering av asbest och PCB hanterar vi hela åtgärdskedjan från analys till färdig sanering. Dessa saneringstyper ställer höga krav på rätt utbildning och utrustning för att kunna utföra arbetet riskfritt för både kund och personal.

Rivning och Håltagning

Rivning och Håltagning

Rivning och Håltagning med modern utrustning och med kompetent personal med lång erfarenhet kan vi på F-system garantera ett professionellt utfört arbete åt våra kunder.
Vi skräddarsyr lösningar helt utifrån kundens önskemål och behov.

Byggstädning och Flyttstädning

Byggstädning och Flyttstädning

F-system utför både byggstädning samt flyttstädning. Det finns få städuppdrag som vi inte klarar av att utföra och våran personal har lång erfarenhet och kunskap av vilka metoder som är bäst för att få ett så bra och lång varit resultat. Vi utför golvrenovering med hjälp av UVElite behandling och resultatet blir otroligt bra och golven blir som nya igen.

Intresserad av våra tjänster?